dissabte, 27 de setembre del 2014

EL PETIT PRÍNCEP a la sala BARTS de Barcelona

Voleu veure (i escoltar) un Petit Príncep com mai no l'heu vist? L'Àngel Llàcer i en Manu Guix n'han fet una versió espectacular

Del 5 de desembre a l'11 de gener a la sala BARTS de Barcelona
 
Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 coprodueixen El Petit Príncep. L'espectacle, que dóna vida a la famosa història d'Antoine de Saint-Exupéry, s'estarà del 5 de desembre a l'11 de gener a la sala BARTS de Barcelona.

El Petit Príncep és un espectacle dirigit per Àngel Llàcer, amb la direcció musical de Manu Guix, la dramatúrgia i les lletres de les cançons de Marc Artigau. Xavi DuchElena GadelMarc Pociello i el mateix Llàcer en seran els intèrprets.

El Petit Príncep com mai no l'has vist

L'espectador trobarà a El Petit Príncep tot l'esperit de la narració de Saint-Exupéry, però també un món nou de melodies, sensacions i universos pensat per explicar la història sense perde'n l'essència.


Les cançons, que són l'eix vertebrador de l'espectacle, repassaran molts estils musicals diferents perquè tothom surti del teatre amb multitud de sons (i emocions) al cap.

L'escenografia serà espectacular perquè ens farà trepitjar i imaginar el Petit Príncep des d'una perspectiva diferent: amb projecció de mappings! que serviran per transformar l’espai en un tancar i obrir d’ulls i viatjar pels diferents mons del Petit Príncep. "Els baobabs envairan el teatre!", diu l'Àngel Llàcer.

A més, el so serà de 360º, amb múltiples canals d’àudio que crearan constantment imatges sonores al servei de la narració. "Sentirem l'avió passar per sobre els nostres caps!" explica en Manu.

El Petit Príncep “és un relat per a nens i nenes de totes les edats: tant de 4, com de 25, com de 90 anys” i per això, és un espectacle apte per tothom.


Aprofita i compra les teves entrades a 20€!

La venda d’entrades per l’espectacle compta amb una promoció que durarà fins el 30 de setembre: durant aquest període totes les entrades (amfiteatre i platea) tindran un preu únic de 20€. Ja pots comprar la teva entrada al BARTS (taquilles i online) i als canals de venda d’entrades del Time Out i El Periódico.

https://proticketing.com/barts/ca_ES/entradas/evento/1910
http://entrades.timeout.cat/
http://entrades.elperiodico.cat/


Un cop passat aquest període, us podeu adreçar al teatre per reservar per grups a preus especials (al 933248492/94 o al mail taquillateatre@barts.cat).

Podeu esbrinar una mica més com serà veient els vídeos clicant aquí

o entrant al web de l'espectacle, aquí: www.elpetitprincep.info

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada