dimarts, 16 de setembre del 2014

L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA A LES ESCOLES


Benvolgudes famílies,

A partir del proper curs 2014-15, les AMPAs de les Escoles de Castellbisbal oferiran, conjuntament amb l'Escola Municipal de música Miquel Blanch, l'activitat extra-escolar de Cant Coral per als alumnes de primària.

Aquesta activitat es durà a terme dins la franja de migdia i estarà dividida en dos grups d'edat: de 1r a 3r i de 4t a 6è. L'activitat estarà conduïda pels professors de l'escola de Música.

Per als nens i nenes que ja són alumnes de l'Escola de Música, aquesta activitat va inclosa dins la mensualitat que paguen pel pla d'estudis corresponent. La resta d'alumnes de l'escola, poden inscriure's només a Cant Coral com a activitat extra-escolar. 

El preu de l'activitat és de 10 euros mensuals (més un pagament inicial de 5 euros en concepte de material) i les sessions són de 45 minuts. El preu del menjador no està inclòs en l'activitat. El nombre màxim d'alumnes per grup és de 20 i les places es cobriran per rigorós ordre d'inscripció.

Els alumnes interessats en aquesta activitat, cal que formalitzin la matricula a la secretaria de l'Escola de Música. Us podeu descarregar el full de matricula a l'apartat Tràmits i Gestions de la web de l'Ajuntament de Castellbisbal

L'horari del Cant Coral extra-escolar a l'escola Mare de Déu de Montserrat serà els dimarts (1r, 2n i 3r) i dimecres (4t, 5è i 6è) a les 12:30.

Atentament,


AMPA Escola Mare de Déu de Montserrat i Equip Directiu EMM Miquel Blanch

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada