divendres, 5 de febrer del 2016

ASSEMBLEA DEL MES DE FEBRER


Benvolgudes famílies

La reunió mensual del mes de febrer de l’ampa va estar molt animada, moltes mares van respondre a la crida i vam aconseguir força voluntàries per les diferents comissions.

Moltes gràcies per col·laborar activament.


Vam explicar la funció de les diferents comissions, quines són les tasques principals a fer i la gran ajuda que suposa per a les famílies. Si en voleu saber més consulteu el nostre blog.
[montserratampa.blogspot.com]

Tenim un grup de mares per la comissió de reutilització que permetran un gran estalvi econòmic a les famílies, i un altre grup de mares que s’encarregaran de la comissió d’activitats extraescolars. També tenim noves incorporacions a la comissió d’anglès, una comissió molt nova però amb molt contingut a aportar.

Ens han arribat missatges i correu electrònics de mares que volen participar però no van poder assistir a la reunió, gràcies, us tenim en compte.

Als pares i mares delegats/des us demanem que us poseu en contacte amb nosaltres si no esteu en el grup general de delegats/des per passar-nos informació.
[ampamontserrat08755@gmail.com]

Però no en tenim prou, en volem més, més mares, més pares, més ganes... recordeu que ens trobem el primer dimecres de mes a les 21.15h a la biblioteca de l’escola i tots som necessaris i necessàries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada